OPLEIDINGEN VOOR TOPZORG

Excellente zorgverlening vereist zorgzame medewerkers die goed opgeleid zijn. Daarom staat talentontwikkeling zeer hoog aangeschreven binnen het UZ Gent. Elk jaar neemt het aantal medewerkers dat zich intern én extern bijschoolt dan ook toe.

ONTDEK ONS RUIM OPLEIDINGSAANBOD

Elke medewerker krijgt de nodige vorming voor het uitvoeren van zijn taak. Hierbij staan patiëntveiligheid, patiënttevredenheid en kwaliteitsvolle zorg centraal. Daarnaast kunnen medewerkers met het oog op hun functie en welzijn op het werk vele opleidingen volgen. Mensen mogen zich eveneens bijscholen in het kader van beroepstitels of met het oog op kwaliteitsvereisten.

WE INVESTEREN IN JE LOOPBAAN

Het UZ Gent investeert in de loopbaan van elke medewerker. We ondersteunen volop je individuele ontwikkeling en groei. Zo kan je alle loopbaankansen grijpen en blijf je voldoening in je job vinden.

LEID MEE IN HET UZ GENT

Heb je leidinggevende talenten of ambities om leiding te geven? Het UZ Gent biedt een begeleidings- en opleidingsprogramma aan. Daarbij staan je zelfontplooiing en talentontwikkeling centraal. Je krijgt alle ondersteuning zodat je als leidinggevende sterk kan starten en doorgroeien.

MAAK JIJ MEE HET VERSCHIL?

WIL JIJ BIJDRAGEN AAN ONS VERHAAL?