TECHNISCH MEDEWERKER

Als technisch medewerker kom je terecht in een aantrekkelijke werkomgeving. Vanuit een ondersteunende rol werk je nauw samen met collega's van verschillende disciplines. Dat houdt het voor jou boeiend en afwisselend.

We zoeken technici van alle niveaus. Ons ziekenhuis blijft immers verder evolueren, ook op het vlak van techniek en infrastructuur. Dankzij jouw technische ondersteuning kunnen artsen, verpleegkundigen en paramedici zich focussen op de zorg en op onderzoek en ontwikkeling. Elke dag opnieuw.

In het UZ Gent lopen steeds tal van verbeterprojecten die ingaan op de vraag wat nog efficiënter kan op de werkvloer. Wij streven daarin actieve kennisdeling na: jouw inbreng en kijk zijn belangrijk. We hechten er belang aan dat je autonoom kan werken, nauwkeurig afspraken opvolgt en mee bouwt aan onze sterke technische teams. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je bij te scholen.

LOGISTIEK MEDEWERKER IN EEN TECHNISCHE OF ONDERSTEUNENDE DIENST

De logistieke stromen in het ziekenhuis worden elke dag mogelijk gemaakt door tal van medewerkers die ervoor zorgen dat de juiste materialen tijdig op hun bestemming geraken. Het gaat over verzorgings-- en verbruiksmaterialen voor verpleegafdelingen, administratieve en technische diensten.

Je zorgt voor de structurele bevoorrading van deze diensten, maar speelt ook in op onverwachte en dringende noden. We hechten er belang aan dat je autonoom kan werken, nauwkeurig afspraken opvolgt en mee bouwt aan een sterk team. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je bij te scholen.

Als logistiek medewerker bij een technische of ondersteunende dienst vind je in het UZ Gent een waaier aan mogelijke jobs, zoals magazijnier, supply chain-medewerker, enzoverder.

Bij het intern transport bijvoorbeeld sta je in voor maaltijdentransport, transport voor afval en linnen of voor transport van/naar de apotheek en de centrale sterilisatie. Bij het recyclagepark verzamel en sorteer je afvalstoffen, restafval, risicohoudend medisch en radioactief afval. Bij de linnendienst en de post zorg je voor de behandeling van inkomende en uitgaande post, zowel intern als extern. Daarnaast sta je ook in voor het wassen, strijken, herstellen, labelen en bezorgen van speciaal linnen en personeelskledij.