KIES JOUW SPECIALISATIE

Het UZ Gent biedt een brede waaier aan verpleegkundige specialisaties in vele verpleegafdelingen, die geclusterd zijn in zeven klinische sectoren. Wil je je toeleggen op één of meerdere medische disciplines? Ben je geïnteresseerd in een inhoudelijke functie als verpleegkundig specialist of verpleegkundig consulent of toch meer in een leidinggevende functie? Ben je vooral door wetenschappelijk onderzoek geboeid? In het UZ Gent vind je de job die aansluit bij jouw voorkeur.

SELECTIEPROCEDURE

Tijdens je sollicitatie kies je meteen welke diensten (max.3) het best bij je passen. Je wordt uitgenodigd voor een selectiegesprek binnen de diensten van je voorkeur. Je gaat in gesprek met een selectiecommissie (meestal 3 personen, waaronder een leidinggevende en een selectieadviseur). We overlopen je cv, vragen naar je motivatie en je waarden. We peilen via een praktijkgerichte casus naar je kennis en een aantal relevante competenties. Je krijgt meteen feedback.
Als je slaagt, word je in onze wervingsreserve opgenomen. Je behaalde resultaat en rangschikking bepalen mee jouw plaats op deze wervingsreserve. Dat resultaat is twee jaar geldig. Sta je eerst gerangschikt en is er een niet ingevulde vacature, dan krijg je meteen een jobaanbieding. Zo niet contacteren we jou van zodra er een geschikte vacature is.

OPTIMAAL BEGELEID VAN BIJ DE START

Als nieuwe verpleegkundige kan je rekenen op een professioneel begeleidings- en inscholingstraject. Zo ben je in geen tijd in je nieuwe job ingewerkt en voel je je snel thuis in het team. Ook daarna blijven we veel in jouw opleiding en verdere ontwikkeling investeren.

VOEL JE ECHT BETROKKEN

In het UZ Gent wordt met het verpleegmodel patiëntentoewijzing gewerkt. Dit geeft jou de kans om de totale zorg voor de patiënt op te nemen en mee te zoeken naar oplossingen. Op die manier integreren we empowerment in onze patiëntenzorg.

HECHTE MULTIDISCIPLINAIRE TEAMS

In het UZ Gent werk je heel nauw samen met artsen en andere disciplines. In een sfeer van wederzijds respect en engagement wordt er samen gezorgd voor een patiëntgerichte zorgverlening. 

INNOVATIEF EN KWALITATIEF

Het UZ Gent streeft ernaar om steeds met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen te werken. Je wordt ingebed in een cultuur van evidence based denken en werken. Je krijgt de mogelijkheid om hoogkwalitatieve zorg te bieden.

KENNISDELING EN INTERNE LOOPBAANONTWIKKELING

Wil je je kennis verbreden of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? We stimuleren dat medewerkers de stap naar een andere afdeling durven zetten. Nieuwe kennis en ervaringen opdoen, maar ook je eigen kennis en ervaring delen vinden we heel belangrijk. Blijven bijleren en geboeid blijven is een belangrijk gegeven. We staan in voor interne loopbaanontwikkeling via een een eerlijk en efficiënt mutatiebeleid.