WERKEN IN DE CATERING IN HET UZ GENT

Er zijn meerdere functies in de catering:

  • Je kan aan de slag in het bedrijfsrestaurant of in een van de cafetaria’s en foodshops. Daar zorg je voor de bediening en/of de kassa’s.
  • Als keukenhulp help je bij de bereiding van warme en koude maaltijden voor patiënten, medewerkers en bezoekers.
  • Als medewerker vaat sta je in voor de reiniging van het vaatwerk, machinaal en/of met de hand. 
  • In de maaltijdendistributie zorg je voor de verdeling van de maaltijden aan patiënten en voor het ophalen van plateaus na de maaltijd.

Voor een goede balans tussen je werk en je privéleven, is je werkrooster ruim op voorhand gekend. Zo kan je de combinatie goed plannen.

niks

We zijn regelmatig op zoek naar kandidaten om onze facilitaire diensten te versterken. Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact op met jou en stemmen we af of je in aanmerking kan komen voor de functie. Indien dit positief is, nodigen we jou uit voor een sollicitatiegesprek met de dienstverantwoordelijke. Een rondleiding op de dienst geeft je een realistisch beeld van de job vooraleer je effectief start bij ons. Neem ook zeker een kijkje naar onderstaande video voor een beeld van de werkomgeving.