WERKEN BINNEN MASTERPLAN, INFRASTRUCTUUR, EN TECHNIEK (MIT)

Werken bij het departement Masterplan, Infrastructuur en Techniek (MIT) betekent: Passie voor gebouwen en omgeving - Beleid en middelenbeheer van projecten - Exploitatie van technische, bouwkundige infrastructuur en medische apparatuur - Strategisch denken en teamwerk.


Bij MIT lever je hoogstaande diensten op het vlak van infrastructuur, biomedische techniek, mobiliteit en veiligheid, zodat het ziekenhuis zich kan toeleggen op zijn kernactiviteiten. 


Bouw jij mee aan de UZ-campus van de toekomst?

Solliciteer nu voor één van volgende openstaande vacatures

Een blik op enkele functies waarmee je binnen het departement MIT mee het verschil maakt 

Als uitvoeringscoördinator ben je gespecialiseerd in bouwkunde, elektriciteit, of HSM (dit betekent hvac, sanitair, en medische gassen) en volg je de technische aspecten van een project op samen met de projectmanager.

Als architect of ingenieur kun je bij ons als projectmanager aan de slag om bouw- en technische projecten binnen het UZ in goede banen te leiden.

De opmaak van een bouwaanvraagplan, van aanbestedings- en uitvoeringsplannen, evacuatieplannen en het invoegen van de plannen van uitgevoerde werken in de digitale bibliotheek van de instelling is een greep uit het takenpakket van onze bouwtechnische medewerkers en BIM modelleurs in de tekenzaal.

Als Facility manager zorg je ervoor dat ons ziekenhuis bouwfysisch en technisch kan functioneren. Dit kan zijn op vlak van interieurinrichting, elektriciteit, verwarming, ventilatie, sanitair, medische gassen, metaal en schrijnwerkerij, interne verhuizen, gevels en omgevingsaanleg.

Bij mobiliteit en security sta je met de collega's in voor de bereikbaarheid van het UZ, de parkingorganisatie, de parkeercapaciteit, interne mobiliteitsplannen, de beveiliging van de campus en gebouwen en de exploitatie van de helihaven.

Als Biomedisch technicus sta je mee in voor het beheer, onderhoud en herstellingen van de medische apparatuur & hulpmiddelen, ten einde de medische zorg van het UZGent steeds te ondersteunen in de laatste high end toepassingen.